TV2 viser Loose Change 2

10. juli 2008 av  

Kl. 23:50, 10.07.08 bryter altså TV2 med NRKs snart 7 år gamle dogme rundt den offisielle og akk så mangelfulle forklaringsmodellen. Vi gleder oss.

Kommentarer

13 kommentarer til “TV2 viser Loose Change 2”
 1. TV2s tittel: «9/11 – Sannhet eller fakta?» [sic!]

  Beskrivelse: «Det er ikke alle som tror Bin Laden og Al Quida[sic!] sto bak angrepene på New York 11. september 2001. Den amerikanske dokumentaren ‘9/11 – Sannhet eller fakta?» [sic!], er en underholdende [sic!] ‘greatest hits’-samling [sic!] av de mest utbredte konspirasjonsteoriene knyttet til den tragiske terrorhandlingen.

  Dokumentaren ‘9/11 – Sannhet eller fakta?’ [sic!] er en ‘greatest hits’-samling [sic!] av de mest utbredte konspirasjonsteoriene knyttet til den tragiske terrorhandlingen.»

  OK, det var jo veldig presist og oppklarende…

  For oss andre: Dette er «Loose Change 2nd Edition», fra 2006. Hvorfor viser ikke TV2 «Loose Change Final Cut»?

 2. Erik Kamfjord sier:

  TV2 har i hvert fall kjøpt rettigheter til Final Cut. Håper den kommer så snart som mulig.

 3. AlexS sier:

  Populære konspirasjonsteorier ja.
  Den offisielle versjonen er selvfølgelig hevet over «teori» og er av en eller annen grunn ikke en konspirasjon selv om 19 fundamentalister under ledelsen av en saudi-arabisk rik og utdannet «terrorist» kan defineres som en sammensvergelse.

 4. Loose Change-visningen på TV2 og adressen http://www.911truth.no troner akkurat nå øverst på 9/11 Blogger.

  Litt googling igår avslørte at TV2 kjøpte inn filmen «Loose Change 2nd Edition Recut» sommeren 2006, trolig med henblikk på sending rundt 5-årsdagen. Men av én eller annen grunn valgte TV2 å legge utsendingen av Loose Change på hylla i nesten to år…

  [Googling this yesterday, I discovered that TV2 actually bought the right to broadcast the documentary «Loose Change 2nd Edition Recut» in the Summer of 2006, probably aiming to broadcast it around the 5 year anniversary. But for some strange reason TV2 chose to shelf Loose Change for nearly two years before the first broadcast on Thursday July 10, in the middle of the Summer Holidays…]

 5. Erik Kamfjord sier:

  Jeg er enig i at det er litt snodig, men jeg har ikke innsikt til å kunne si noe om hva som er vanlig lagringstid før samtidsdokumentarer sendes. I all hovedsak er jeg takknemlig for at TV2 viste filmen. Forsinkelesen til TV2 blir bagatellmessig ift. negasjonen til NRK.

 6. Jonas sier:

  Kult at tv-kanaler kjøper rettighetene til en «konspirasjonsteori»-film. Det sier også litt om kvaliteten og seriøsiteten i det Dylan Avery produserer. Ser nok ikke at TV2 begynner å sende Alex Jones-dokumentarer med det første (ikke misforstå, men hans filmer har et mindre seriøst preg selv om de inneholder mye bra info). Synd at Avery antakeligvis tar et skritt tilbake fra filmlaging, selv om han kommer til å fortsette med å være aktiv i bevegelsen ifølge det han sa til oss på Truthstock ´08.

 7. Balder sier:

  Fra Danmark

  Hej, Jeg så tilfældigvis Loose Change (delvis) på TV2 Norge i går aftes (søndag 31 august). Det var rart at kunne se den i bedre kvalitet end på nettet, hvor jeg har set den før.

  Det var også fint med de norske undertekster.

  Er der nogen der har en kopi med norske undertekster eller ved hvor denne udgave kan ses eller downloades?

  På forhånd tak

 8. Hei Balder!

  Det ryktes at det finnes et slikt opptak av TV2-utsendelsen, men jeg tror ikke det er lagt på nett enda.

  Til alle andre: TV2 kjøpte som nevnt inn Loose Change II i 2006, hvorpå de ventet 2 år med å sende filmen på TV. I 2007 kjøpte TV2 også rettighetene til å sende Loose Change III – eller Final Cut. Etter «vanlig sabotasjeskjema» kan vi da kanskje vente at TV2 sender Final Cut i 2009? Midt i fellesferien? :-)

  Nå kommer det ikke noen ny Loose Change – en Loose Change 4 – men Jason Bermas – en av gutta fra Loose Change-teamet «Louder Than Words» – er idag mandag 1. september ute med en egen sterk og hardtslående dokumentarfilm – der det også avsløres hvem som sto bak 9/11:

  Fabled Enemies


  http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=6210389360696741732&hl=en

 9. flasch sier:

  Det sier seg selv at TV2 måtte ta heliumstemmen sin i bruk, da de antakelig fikk ett skikkelig tupp i ballene av høyere makter med slips og blanke pensko fordi de kjøpte nettopp denne videoen i baugvannet til 5årsjubileet.

  Noe sier meg også at Holmgang-diskusjoner rundt dette temaet rundt denne tiden ville ført til ett så ustabilt folk at det ville fucka opp eventuelle meningsmålinger.

  Det er vel ikke så veldig overaskende heller at norske politikere ikke har pustet ett eneste ord om World Trade Center de siste 3-4 årene.

  Men nå er det snart valg igjen, og det begynner å bli så lenge siden at meningen begynner å bli uthvisket – for snart er det en helt ny svindler av en president man må finne møkk på – så da er det greit å sende filmen. På en søndag, etter at halve befolkningen har leid film på DVD og kjøpt pizza på gatekjøkkenet for å få i seg karbohydratene de drakk bort dagen før.

  Men fra en ting til en annen …

  Hvem stoler på Alex Jones, og hvorfor?

  Evt. Hvem stoler IKKE på Alex Jones, og hvorfor ikke?

 10. AlexS sier:

  Jeg stoler ikke på Alex Jones av samme grunn som at jeg ikke stoler på TV2 eller Jens Stoltenberg.

  Alle har sin egen agenda.
  Alle er forskjellige.
  Alle har forskjellig rolle å spille.

  Ingen av oss sitter med hele sannheten alene, men vi har alle en del av den, og vår utfordring er å dele dem med hverandre så vi kan alle lære av hverandre.

  Det handler ikke om å bestemme fordi man vet alt.

 11. piscesman sier:

  Jeg stoler på Alex Jones fordi han har satt ord på mye jeg selv føler og fordi han har gitt meg mange aha-opplevelser.

  Jeg stoler på Alex Jones fordi jeg ikke har funnet noen grunn til å tro at han ikke er oppriktig.

  Jeg stoler på Alex Jones fordi jeg ihvertfall må stole på noen for å overleve i denne rare verdenen vi lever i, godtroende? Kanskje.

 12. tommyva sier:

  er det mulig å få loose change 2 med norsk tekst???

Hva mener du?

Si din mening her.

XHTML: Du kan bruke disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>