WikiLeaks: Trick or Treat?

31. oktober 2010 av  

While it’s been proven that the winner of this year’s Nobel Peace Prize – Liu Xiaobo – is and has been for many years on NED’s payroll, and NED officially boasts about funding the Solidarity movement in Poland in the 1980s, taking over CIA’s covert work with more overt means, the jury’s still out on whether the WikiLeaks project is also really a NED front.

Anyhow, the suggestion has been made by a host of people, and recent leaks at the site also raise the question of whose interests Julian Assange’s website actually serves.

Please give me your thoughts – let’s hear the pros and cons – below, in comments or in this public wave.

Kommentarer

4 kommentarer til “WikiLeaks: Trick or Treat?”
 1. Skulb sier:

  For those that pay attention, it`s been clear for a while that Wikileaks is a CIA-limited hangout operation and not independent in any way. The leaks about atrocities in Iraq were real to get us interested, before Assange and the rest of the drones associated with this operation could go public discrediting the real criminality, such as 9/11, 7/7 and all the wars in general.
  Support to Wikileaks is support to the military-industrial complex, plain and simple.

 2. Fra en diskusjonstråd om Snowden og Assange som mulige falske profeter:

  Hvis du tar påstanden om kontrollerte lekkasjer innover deg, og reflekterer over hva dette innebærer, så er det nærmest en selvfølge at den skuespillende staten vil søke å stanse denne falske varsleren, og at ytterliggående politikere vil kreve hans eksekusjon, etc. Og ser du på tilfellet Assange, er det allerede blitt tydelig at de har lagt opp til en langtrukken såpeopera, med vakre «Bond-piker» som ikke egentlig ville anklage ham for voldtekt, men veldig gjerne ville ha oppmerksomhet i avisene om at de hadde ligget med denne helten deres, etc etc.

  Assange bodde lenge på et gods i utkanten av London. Prøver du å fortelle meg at det er umulig for MI5/MI6/CIA å hente Assange ut fra dette godset, og at Pentagon må vente på rettssaken i Sverige før de kan få kloa i denne falske folkefienden? Det blir jo temmelig absurd, det hele.

Trackbacks

Sjekk ut hva bloggosfæren sier om denne saken...
 1. […] no-one stops WikiLeaks and modern-day Messiah Julian Assange, they will have released all the secret diplomatic cables […]Hva mener du?

Si din mening her.

XHTML: Du kan bruke disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>